top of page
PXL_20231007_171949832.MP.jpg

QUI SOM?

ENTITAT FUNDADA PER TXUS LAHOZ SALAS AL 1985.

 

L’Associació Esportiva Babar és una entitat esportiva, club de futbol sala que desenvolupa una tasca esportiva/social molt arrelada als barris de Verdum i Roquetes. A més, sumem energies amb la Fundació Pare Manel en la promoció d’activitats i accions socioeducatives.

Des de l’any 1985, com a Futbol Sala Babar, tracta d’acompanyar i d’atendre les necessitats dels joves en risc d’exclusió social. Participa a la vida social del districte de Nou Barris, en especial en els barris de Verdum, Roquetes, Guineueta, Canyelles, Prosperitat i Trinitat Nova, promovent l’esport, futbol sala com a font d’integració.

Col·labora activament a la història del barri, implicant una millora de qualitat de vida dels seus veïns/es.

Així, la nostra acció educativa té com a finalitat principal la de transformar l’ambient personal i social en el que es desenvolupen els infants i joves, mitjançant una metodologia basada en la pràctica de l’esport.

LA FUNDACIÓ PARE MANEL

CAMINEM JUNTS AMB LA FUNDACIÓ PARE MANEL

Des dels nostres inicis hem estat en col·laboració amb la Fundació Pare Manel, Aquesta pancarta va ser el nostre homenatge a la Luisa i al Manel, dos figures molt importants tant en el barri com a la nostra Entitat.

bottom of page